Van Hameren Houthandel

Contact

Hertog van Beijerenstraat 2A
2461 Ter Aar
Nederland
52° 10' 38.2044" N, 4° 42' 51.3936" E
tel +31172604073
Specialiteiten
Structuureel houtPlanken- en parketvloerenHouten gevelbekleding en lambrisering
Biedt ook aan
Stalen structuur
Productbewerkingen

Hout schoon- en verkoopsklaar maken, verzagen op maat

Services
Transport
Openingsuren

Maandag - vrijdag 7.00 - 17.00
Zaterdag 8.00 - 12.00

Van Hameren Hout is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar handelt in hergebruik hout. In de enorm uitgebreide stock (30 000m² !) zijn er talloze vormen en soorten hout te vinden, van kleine appelkistjes tot meerpalen van 15 meter lang. Het bedrijf biedt een breed assortiment aan planken en balken aan van verschillende soorten en afkomsten. Van verschillende soorten houten is ook de nieuwe variant te vinden, maar die maakt slechts een kleine minderheid van de stock uit.

Het merendeel van hun hergebruik hout is afkomstig uit Nederland. Ze beschikken over een ruim en divers netwerk van leveranciers van hergebruik hout, hierdoor bezitten ze een constante bevoorrading van grote loten materiaal. Een belangrijk aandeel daarvan is maritiem hardhout zoals damwanden, meerpalen en scheepsplanken. Maar je vindt er ook steenschotten, kaasplanken, en steigerhout, en een hele hoop kleinere, unieke loten, zoals de vloeren van gymzalen.

Het hout dat binnenkomt, wordt gesorteerd, gereinigd en eventuele nagels worden verwijderd. Het versnijden van het hout kan ter plaatse gebeuren. Daarnaast verkopen ze ook de nodige producten om het hout mee te behandelen.