Maris Natuursteen

Contact

Impulsstraat 9
2220 Heist-op-den-Berg
Belgique
51° 3' 51.0948" N, 4° 42' 7.7004" E
tel 01 524 87 46
fax 01 525 17 52
Specialiteiten
Kasseien, boordstenen en klinkers
Biedt ook aan
Stenen vloeren
Aankoopvoorwaarden
Vanaf 50 m2.
Services
Transport
Openingsuren

ma-vr 8u-12u / 13u-18u | za 9u-12u

Het bedrijf Maris werkt, zoals hun naam doet raden, met natuursteen voor kasseien en andere vloerelementen in natuursteen.

Ze zijn georganiseerd in twee filialen die nauwsluitend samen werken: Maris Natuursteen, enerzijds, biedt nieuwe stenen aan; Jos Maris anderzijds, is gespecialiseerd in de recuperatie van natuursteen. Bij deze laatste vind men gesteenten als Zweedse graniet, zandsteen, Belgische porfier, witte zandsteen, Balegemse steen en ook zogenaamde “Napoleonkoppen” of Bourgondische kasseien.

Maris beschikt over het nodige machinepark voor het transformeren en bewerken van hun verschillende stenen. Ze hebben bijvoorbeeld een toestel waarmee kasseien in twee kunnen worden gezaagd. De onderkant levert een kassei op met een nieuw en vlak uitzicht. Het overblijvende stuk kassei kan dan nog steeds gebruikt worden in projecten van minder grote omvang.

Daarnaast is Maris ook actief in het aanleggen van kasseien. Ze hebben de aanleg van onder andere de Grote Markten van Brussel en Lierse op hun actief.