Entreprises J.C.B.

J.C.B. is sinds de jaren ‘70 actief als sloopbedrijf. Zoals het echtpaar-zaakvoerders zegt: “men kan alles recuperen van een gebouw, op voorwaarde dat men de tijd heeft”. Zelf proberen ze dan ook zo veel mogelijk materialen te recupereren. Voor het uiteindelijke hergebruik hebben ze verschillende kanalen: vermogende particulieren, minder vermogende zelfbouwers, gespecialiseerde handelaren, enz.

Ze zijn niet selectief in welke sloopwerken ze aanvaarden, hun aanbod van materialen varieert dus naargelang de werven die ze doen. Hun stock is een allegaartje van niet alleen ‘klassieke’ recuperatiematerialen zoals bakstenen en oude dakpannen, maar ook minder gebruikelijke recuperatiematerialen zoals platen, raamkozijnen, betonblokken en isolatiemateriaal.

De zaakvoerders van J.C.B. zijn aangesloten bij de Confederatie Bouw Henegouwen en andere professionele vertegenwoordigingsorganen. Ze hebben een sterk netwerk opgebouwd van samenwerkingen en klanten.

Behandelt ook Pannen en muurdeksels, Baksteen, Eiken balken, Constructiehout, Planken- en parketvloeren, Tegels, Blauwe hardsteen, Andere natuursteen, Deuren, Ramen en Structureel metaal
Transport
Aannemingen

Sloop.

Openingsuren

Op afspraak.

Rue Roche aux Corneilles 67
6200 Châtelet
België
Tel 071 39 23 69
Fax 071 39 47 59

http://www.entreprisejcb.be/