Antiekbouw NV

Antiek Bouw is een grote en veelzijdige handel in materialen van hout en natuursteen. Ze bieden ‘alles behalve bakstenen en dakpannen’ aan, zoals ze het zelf voorstellen. Hun materialen dateren minstens terug tot 1930. Ze hebben duizenden deuren op stok, vele planken vloeren, ramen en heel wat blauwsteen, bourgondische dallen en andere tegels. Daarnaast je vindt er ook metalen liggers, gietijzeren verwarmingselementen of zelfs badkuipen.

Bij hun toonzaal bevindt zich een houtatelier en een steenatelier. Ze kunnen hun producten op maat maken en bieden ook interieurontwerp aan om, bijvoorbeeld, keukens uit plankenvloeren of deuren te maken.

Antiek Bouw kan ook een bepaald materiaal vinden op aanvraag van een klant. Zo zijn ze recent op zoek gegaan naar honderden traditionele ramenkozijnen uit alle landen van Europa voor de gevel van het toekomstig gebouw van de Europese Raad te Brussel.

Specialiteiten Blauwe hardsteen, Andere natuursteen, Deuren en Ramen
Behandelt ook Eiken balken, Constructiehout, Planken- en parketvloeren, Tegels, Sanitair, Structureel metaal en Elektrische en verwarmingsapparaten
Ontwerp
Aannemingen

Kleinere werken. Samenwerking met een sloper.

Plaatsing.

Productbewerkingen

Reinigen van houten ramen, deuren, stenen.

Versnijden en verwerken van steen.

Openingsuren

ma-vr 8u30-12u 13u30-18u | za 9u-12u 14u-17u30 | gesloten op zondag

St. Krispijnstraat 9
8900 Ieper
België
Tel 057 21 68 68

http://www.antiekbouw.be/